<h2>Ergofos</h2><p>Ενεργειακά Έργα - Μηχανολογικά Έργα</p> <h2>Κεντρική Θέρμανση, Ενδοδαπέδια, Οροφής</h2><p>Υπεύθυνη και Ποιοτική Εργασία</p> <h2>Εγκαταστάσεις Θέρμανσης</h2><p>Θέρμανση με βιομάζα, θερμάστρες, λέβητες</p>
Previous Next
Φυσικό Αέριο
 
Εrgofos
Ενεργειακά, Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα Βόλος

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου

Το φυσικό αέριο στο σπίτι παρέχει ευκολία, αυτονομία, ασφάλεια και οικονομία. Με την μόνιμη και σταθερή παροχή του, κάθε νοικοκυριό μπορεί να εξασφαλίσει θέρμανση χωρίς εξαρτήσεις, μαγείρεμα και ζεστό νερό χωρίς χρόνους  αναμονής και με άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Τα βασικά οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου στον οικιακό τομέα είναι :

Οικονομία: συγκρινόμενο διαχρονικά με τις τιμές άλλων μορφών ενέργειας (πετρέλαιο, ρεύμα, κλπ). Επιπλέον εξασφαλίζεται υψηλότερη απόδοση καύσης και μικρότερο κόστος συντήρησης, χωρίς πρόσθετες δαπάνες για την ομαλή  λειτουργία του (δεξαμενές, αντλίες, προθερμαντήρες, κ.λπ.).


ΕΞΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Καλύτερη διαχείριση: άμεση γνώση της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί, μέσω της καταγραφής του μετρητή, και πληρωμή μόνο για την ποσότητα αυτή.
Εύχρηστο: άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χώρους χρήσης, με σταθερή και μόνιμη παροχή, χωρίς την ανάγκη παραγγελίας και δεξαμενής αποθήκευσης. Εύκολη και απλή εγκατάσταση εξοπλισμού με καθαριότητα  και οικονομία χώρων.
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: δεν παράγεται τέφρα κατά την καύση του και με σωστή λειτουργία και τακτική συντήρηση εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών χρήσης.
Ασφάλεια: Οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές του Τεχνικού Κανονισμού Εσωτερικών Εγκαταστάσεων που εφαρμόζεται, εγγυώνται τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
Οικολογικό: Η καύση του δεν αφήνει ίχνη και υπολείμματα, ούτε παράγει ενώσεις θείου, που συνιστούν μία από τις σημαντικότερες αιτίες ρύπανσης. Εξασφαλίζεται έτσι η χρήση ενός καθαρού καυσίμου, χωρίς οσμές,  θορύβους και ρύπους.
Πρακτικό: Οι νέου τύπου συσκευές (επίτοιχοι λέβητες) παρέχουν τη δυνατότητα για ιδιαίτερες λύσεις εγκατάστασης (όπως περιπτώσεις ανακαινίσεων, αυτονομήσεων, κλπ), οι οποίες θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν με τη χρήση άλλων καυσίμων.
Φυσικό Αέριο και Περιβάλλον
Το φυσικό αέριο είναι η καθαρότερη πηγή πρωτογενούς ενέργειας, μετά τις ανανεώσιμες μορφές. Τα μεγέθη των εκπεμπόμενων ρύπων είναι σαφώς μικρότερα  σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, ενώ η βελτίωση του βαθμού απόδοσης μειώνει τη συνολική  κατανάλωση  καυσίμου και συνεπώς περιορίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση.


 

 

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO

Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά για λέβητες Φ.Α. (συμβατικούς και συμπύκνωσης) RIELLO.

    


 



ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 43Α - Βόλος | 2421400385, info@ergofos.com