<h2>Ergofos</h2><p>Ενεργειακά Έργα - Μηχανολογικά Έργα</p> <h2>Κεντρική Θέρμανση, Ενδοδαπέδια, Οροφής</h2><p>Υπεύθυνη και Ποιοτική Εργασία</p> <h2>Εγκαταστάσεις Θέρμανσης</h2><p>Θέρμανση με βιομάζα, θερμάστρες, λέβητες</p>
Previous Next
Νέα και Ανακοινώσεις
 
 
Νέα και Ανακοινώσεις


Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε ηλιακό θερμοσίφωνα.
 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ.Α.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.) προσφέρει πλέον «Δωρεάν τέλη σύνδεσης» σε όσους επιθυμούν να συνάψουν συμβόλαιο παροχής φυσικού αερίου για  θέρμανση ή για επαγγελματική χρήση. Οι καταναλωτές επωφελούνται έτσι  400ευρώ για διαμέρισμα και 600 ευρώ για μονοκατοικία!

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ http://www.edathess.gr/diadikasia-syndesis/ ή τηλεφωνικά στο 11 150  Δευτέρα - Παρασκευή : 8:00 με 16:00



Τεχνολογία συμπύκνωσης

Το φυσικό αέριο είναι μια  ορυκτή πηγή ενέργειας, που πλέον κατέχει και θα κατέχει και στο μέλλον, ένα σημαντικό ρόλο. Και αυτό γιατί το φυσικό αέριο διαθέτει υψηλή θερμογόνο δύναμη και παράγει χαμηλές εκπομπές  ρύπων κατά την καύση.  Με τη βοήθεια της αποδοτικής τεχνολογίας συμπύκνωσης αερίου επιτυγχάνεται η εκμετάλλευση των ιδιοτήτων αυτής της πηγής ενέργειας με ελάχιστες μόνο απώλειες.  Γιατί δεν αξιοποιείται μόνο η ενέργεια που ελευθερώνεται κατά την καύση, αλλά αντλείται πρόσθετη θερμότητα από τη συμπύκνωση των υδρατμών στα καυσαέρια. Έτσι επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και με τον αποδοτικό αυτό τρόπο λειτουργίας η τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον.

Κατά την καύση ενώνεται το υδρογόνο που περιέχεται στο αέριο με το ατμοσφαιρικό οξυγόνο σχηματίζοντας υδρατμούς.  Αυτοί οι υδρατμοί περιέχουν θερμογόνο δύναμη, η οποία χάνεται στις συμβατικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, καθώς οι υδρατμοί διαφεύγουν μέσω της καπνοδόχου. Αντίθετα οι  λέβητες συμπύκνωσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Προκαλούν τη συμπύκνωση των υδρατμών μέσα στο λέβητα και  τροφοδοτούν την κερδισμένη θερμότητα συμπύκνωσης στο κύκλωμα θέρμανσης.

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με τη βοήθεια των ενεργειακά αποδοτικών εναλλακτών θερμότητας των λεβήτων συμπύκνωσης αερίου. Προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι μια ανθεκτική στην υγρασία καπνοδόχος ή ειδικά εξαρτήματα απαγωγής καυσαερίων.


 

 


 



ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 43Α - Βόλος | 2421400385, info@ergofos.com